Need kellad helisevad..

Hispaanias on selline linn, kus helisevad kellad peaaegu öö läbi. Nad lõpetavad hilistel öö tundidel ning alustavad taas varastel hommiku tundidel. Nende kaja jääb kumama sealse linna elanikes. Iga kord helisedes loovad nad vaikuse hetke, mida kannab endas kaunis mõtisklus. Kellad helisevad igal pool tunnil, veerand tunnil ning täis tunnil.

Need on kirikukellad, mis seal helisevad. Kogu linn on neid täis ning nad loovad võimsa teadvust ülendava atmosfääri. Kirikukell on nagu gong, mis oma olemuselt kumab madalal toonil ning loob reaalsust. Tuleb osata teda kuulata ning elades kohas, kus nad helisevad – toimub kuulamine juba osana elust.

Kellade helin aitab võtta hetke päevast ning korraks peatuda. Taaskäivitada oma sisemise süsteemi ehk aju. Lastes inimeste mõistusel korraks tavateadvusest välja ulpida, jättes nad hetkeks unistama. See linn on üks tähtis keskus, kust on sündinud juutide kabala. Teda seostatakse jumalannaga, kristlikus traditsioon kolme Maarjaga.

Sealsed müsteeriumid on köitnud kõiki palverändureid aastatuhandeid. Asudes viljakas kohas, kus on igavene külluslikkus tagatud. Kunagi oli tema kuvandis vooruslikkus ning toda aitab kasvatada vaikne kuulamine. Igakord kui inimene võtab hetke kuulatamiseks, hakkab tema sisemine humin rääkima sügavat lugu olemusest ning tema lõputust võimekusest.

Heli värin loob meile ilmaruumi, kust saab võimalikuks tahke tegelikkuse kogemine. Edgar Cayce on öelnud, et 21. sajandi arstindus põhineb teadusel vibratsioonidest ehk helist. Paljut seda juba tehakse läbi ultraheli, kiiritus ravi ning paljude muude meetmete. See kõik on algus, kuid meie teadmine aine vibratsioonist üha sügavneb.

Seal linnas ringi kõndides võib kogeda müstilisi kogemusi. Paljud gongi kuulajad on kirjeldanud sarnaseid kogemusi. Helid, mis seal kõlavad, loovad kogemuslikku ruumi, kus on võimalik unistada. Mõtte vaba liikumise juures muutub meie tavateadvus ning avanevad nähtamatud maailmad. Värvi ilmingud, lendavad objektid ning ingellikud olendid.

See kõik põhineb lihtsal teadusel, kuna vibratsiooniliselt on mateerial palju eri tasandeid. Meie näeme üsna kitsast värvispektrit olles Beta sagedusel. Metsas, helisid kuulates ja oma soovidega kooskõlas olles ajutöö muutub. Me muutume rahulikumaks, mida võib nimetada imede tasandiks. Sellel samal põhjusel paljud inimesed naudivad reisimist.

Reisid on järsku realiseerunud mõni unistus kogeda uut ja põnevat. Keha on joovastuses ning inimene võib kogeda tohutut vabaduse tunnet. Sealses linnas külalisena taoline tunne võimendub. Sealsest linnast on pärit palju vanu trubaduuride laule, mis on jäänud helisema sealses miljöös. Soojendades inimeste hinge läbi laulude.

Trubaduurid rääkisid armastusest, hoitusest ja sügavaid mõistulugusid. Nende käigus hakkasid kuulaja köidetud meeled looma uusi ühendusi. Õppima elavat eetikat, mida saab endas kanda kui elukompassi. Nähes kaastunnet seal, kus ta varem uinus. Tundes ühendust võõraga, kus varem oli ta ükskõiksus. Öeldakse, et kaastunne ja armastus on tee olemaks bodhisattva.

Tervitades,
Simo Santeri Virtanen

http://www.merkabasoundhealing.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s