Konkreetsusest ja enesehinnangust

Ma olen nüüd eelmisest suvest saati teinud järjepidevalt ühte harjutuste seeriat. Harjutused on inspireeritud Kundalini, Agama ja sisemise tarkuse jooga stiilidest. Olen inkorporeerinud ühte baas seeriasse erinevaid harjutusi, mis on hakanud looma tugevat tervikut. Tehes neid järjepidevalt mõnel perioodil mitu kuud järjest, vahepeal paar nädalat puhkust jne..
Igatahes jälgides oma loomulikke rütme olen jõudnud välja tormi kriiani. Minu element on torm, ehk see kese keset kaost, mida ma väljendan. Harjutuste iseloom on loonud minu elus tohutut konkreetsust ja stabiilsust. Juhtugu mida tahes, aga mina istun hommikul maha ning teen oma harjutusi, mis õpetavad vastupidavast, meele mahavaigistamist ning treenivad lihasstruktuuri.
Neid tehes olen suutnud hakata manifesteerima oma elusse imelisi asju. On saabunud suur gong, auto ja suhted lähedastega on paranenud. Üks inimene muuseas tuli minu juurde gongi õppima ning ütles, et minu juurde tulles jõudis temani info, et Simo on väga osav manifesteerija. Ehk siis asjade reaalsusse tooja. See on osalt tingitud maa gongiga pikkade tundide veetmisest.
Teisalt usun, et teatud tegevusele pühendumine toob lõpuks soovituid tulemusi. Nende harjutuste toel hoian oma selja sirge ja üha rohkem väljendan oma tõde. Kusjuures täna hommikul tuli info, et mul on aeg seda seeriat jagada huvilistega ning aidata neil kohandada see nende omaenda skeletile sobivaks. See purustas minu ego, kuna ausalt öeldes pole mul mitte mingit joogaõpetaja autoriteeti, et midagi kellelegi õpetada.
See oli lihtsalt puhas sisetunne, mis soovitas jagada head asja oma elus. Minult küsides peate vasutama omaenda tulemuse eest nagu elus ikka kombeks. Igaüks vastutab omaenda sisetunde eest ja harjutusi tehes tuleb ainuüksi kuulata oma keha. Selle tõttu olengi harjutanud tormi silmas püsima kuna kõiki stiile puhtalt järgides olen tundnud tõrget oma sisemise tõe kompassil. Õpin usaldama oma sisemist tundmust ning väljendama ainuüksi seda, mida mina sisemuses pean õigeks.
Mõnikord tundub, et oma tõe väljendamine on väär, kas liiga julm või ebaviisakas. Äkki ma pole piisav tekib küsimus. Tegelikkuses on igaüks ideaalne, kuid tuleb osata end väljendada neutraalselt. Öelda oma arvamus välja, kuid jättes teisele sellega valik ise otsustada oma saatuse üle. Eneseväljenduse äärmused kipuvad mõlemasse poole – mõnikord jagatakse liiga järsult oma tõde ja teinekord hoitakse seda vaos.
Hea näide on paljud lauljad, kes lasevad kõik asjad oma meelelt välja. Olgu nad head või halvad, kuid nad on siirad neis pole mitte midagi varjata. Nüüd hea õppetund on õppida end puhastama niimoodi, et tõde välja sülitades oleks sellel teisi ülendav omadus. Paljud oskavad halvasti öelda, kuid nemad, kes suudavad oma sõnadega teisi üles tõsta on siiralt geeniused. Andunud elumere poeesia fännid!
Minu missioon on õppida seda väljendama sellisena nagu ta on. Mõningatel juhtudel isegi ropustselt, kuid alati heatahtlikult ning oma enese sisetundest lähtuvalt. Ausus loob juurde usaldust, mis hoiab jällegist selja sirgena ning tahte voolavana. Isegi oma muusikat olen otsustanud väljendada nüüd täiega. Olen palju harjutanud tehnikat, kuid enda olemust vaos hoidnud eksimise hirmu ees. Nüüd ma pigem eksin tehniliselt, kuid lasen end sajaga välja, et ikka võiks nautida oma loomingut täiega!!! 😅
Siin on minu eilne loeng muusikast ja naturaalehitistest: https://soundcloud.com/simo-santeri-virtanen/muusika-ja-naturaalehitised
Tervitades,
Simo Santeri Virtanen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s