Mees ja naine

Mida mees oma elus tahab – ta tahab tunda armastust. Eesmärki, mis tema hinge sütitab. Paljud mehed hulguvad eksinuna ringi. Rändavad läbi maailma, teevad tegusid või ehitavad vägevaid struktuure. Paljusid neist valdab miski, mida tuntakse rahulolematusena. Nad igatsevad enda kõrval naiselikku hoolitsust.
 
Paljud mehed ja naised on omavahel suhtes, kuid nad on unustanud armastuse. Elavad oma kohustuste nimel – nad on omavahele koormanud hunniku asju, kohustusi ja lubadusi, mida pole võimalik täita. Nad elavad oma elu päevast-päeva arusaamata, et miski kutsub neid igapäevaselt.
 
Naine sütitab mehes tunde – ta hakkab millegi nimel elama, kuna läbi naise võib mees kogeda jumalat. Naine võtab ta omaks ja mees julgeb elada. Päriselt elada – kuna ta teab nüüd oma ülesannet. Ta lubab naisel olla, kaitseb teda ja hoiab ruumi, et see saaks täidetud iluga.
 
Ta lihtsalt saab aru, et see on tingimusteta olemine ja läbi selle võib mees muuta kogu maailma, et naisel oleks hea olla. Üheskoos tõstavad nad teineteist üles. Mees hoiab naist keskmes, et naine võiks kogeda kõiksust läbi mehe armastuse. Muidu naine võib laiali valguda ja end ära unustada.
 
Mees jällegi ilma naiseta võib kaotada oma tõe. Ta hakkab otsima midagi, millest ta ise veel aru ei saa. See tunne on eesmärk – puhas armastus, mis läbi tema soovib väljenduda. Meest juhib tema loomulik tung armastada naist, kuna läbi selle avaldub tema tõeline olemus. Eesmärk, millega ta maa peale tuli.
 
Ilma naiseta olles võib mees olla paljuks suuteline, kuid üheskoos loovad nad maailmu. Päris maailmu, milles võib isegi elada. Armudes naine suunab oma energia mehe südamele, mis hakkab läbi oma käte seda energiat siia maailma tooma. Mees hakkab naisele ehitama keskkonda, kus naisel on hea olla.
 
Mehe loodud turvatunne lubab naisel avarduda. Luua ühendust kõiksusega, kuna ta on kaitstud. Tema ilu on hinnatud ning puutumatu. Mees hoiab seda ruumi puhta südamega ning naisel avaneb võimalus see täita.
 
Nad armastavad üksteist igavesti selles loodud ruumis. Seal pole vaja karta, ega end varjata. Seal toimub puhas avardumine. Teadmine, et teineteise rüpes on mees ja naine igavesti hoitud.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s